bezár
 

film

2016. 02. 26.
Oscar-díj - Meghitt hangulat és kényelem várja a díjátadókat a Dolby Színházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Életnagyságú Oscar-szobor, bekeretezett filmkockák, kényelmes kanapék gondoskodnak a kellemes hangulatról a Dolby Színház pihenőszobájában, ahol a díjátadásban résztvevő sztárok kapcsolódhatnak ki mielőtt színpadra lépnének.

A színfalak mögötti szobát az áramvonalas formákkal, rozsdamentes acél kiegészítőkkel és könyvespolcokkal egy modern hollywoodi luxuslakás mintájára rendezték be a Rolex szponzorálásával. Kandalló és a nagyképernyős tévé is tartozik a cserepes fákkal zölddé varázsolt berendezéshez - számolt be róla a The Hollywood Reporter.
    

prae.hu

A belépőt rögtön egy életnagyságú Oscar-szobor és David O. Selznick Elfújta a szél című filmjének posztere fogadja. A falakon több Rolex óra mutatja a pontos időt: nehogy lekéssék jelenésüket a díjat átadó sztárok, Steve Carell, Tina Fey, Chris Evans, Benicio Del Toro és a többiek.
    

A bár melletti falat teljes egészében betölti egy esti Los Angelest ábrázoló fotó, de számos film egy-egy kinagyított képe is látható a szobában Robert Redford és Paul Newman portréjával együtt.
    

A 88. Oscar-díjátadó gálát a Los Angeles-i Dolby Színházban rendezik meg helyi idős szerint vasárnap este. A magyar közönség sok év után először nézheti országos elérésű magyar csatornán élőben a díjátadó gála eseményeit magyar szinkronnal vagy akár eredeti nyelven magyar felirattal. Idén először, de a következő két évre vonatkozólag is az MTVA birtokolja a sugárzási jogokat Magyarországon: 2016-ban a Duna közszolgálati csatornán, magyar idő szerint február 29-én, hétfőn hajnali 1 órától követhetik a nézők élőben a díjátadó gála eseményeit. Nulla óra 20 perctől pedig az esemény felvezetéseként stúdióbeszélgetés veszi kezdetét.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Luca Guadagnino: Challengers
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés