bezár
 

zene

2016. 01. 27.
Akadémia38 nyílt nap
2016. február 6., szombat 16:00 A38 Hajó Kiállítótér – Petőfi híd budai hídfő
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Akadémia38 nyílt nap Bemutatkozik az A38 Hajó koncerttechnikai és mozgóképgyártó iskolája  

Az Akadémia38 az A38 Hajó koncerttechnikai és mozgóképgyártó iskolája. Az ország egyik legjobban felszerelt, nagyon változatos programot nyújtó koncerthelyszíne és mozgóképgyártó műhelye februárban három képzést indít. Koncerthangosító-, koncertvilágosító- és mozgóképgyártó-képzés indul az Akadémia38-on, aminek az a célja, hogy használható gyakorlati tudással és biztos elméleti alappal felvértezett szakembereket képezzen. Nézd meg, hogy milyen az az iskola, ahol évi hétszázötven koncert technikai levezénylésében vehetsz részt, ahol évi kétszázötven koncert-dokumentumfilmen és kétszáz élő tévéadásban próbálhatod ki magad. Február 6-án 16 órától nyílt nap az Akadémia38-on, az A38 Hajón. Hangosító-, világosító- és mozgóképgyártó képzés februártól. További információ: akadémia.a38.hu.

prae.hu

Akadémia38 nyílt nap

A 2016. február 15-i jelentkezési határidő előtt az Akadémia38 nyílt napot tart, amin ki-ki a saját szemével-fülével győződhet meg arról, hogy milyen technikai háttérrel és oktatói gárdával indulnak az A38 Hajó képzései.

A nyílt napra 2016. február 6-én, szombaton kerül sor, délután 16 órás kezdettel. A helyszín a későbbi oktatás helyszíne, az A38 Hajó. A részvételi szándékot kérjük jelezni az akademia@a38.hu email-címen (a jelentkezés a nyílt napra nem jár semmiféle kötelezettséggel!).

Akadémia38 nyílt nap

 

Hangosítóképzés

Az A38 Hajó három féléves, OKJ­képesítést adó hangosítóiskolájának célja, hogy jól használható gyakorlati tudással felvértezett koncerthangosító szakembereket képezzen. A hangosítóképzést elvégezve a hallgatók olyan szakember lehetnek, akik magabiztosan tudnak koncertet hangosítani vagy megoldani bármilyen technikai problémát. A képzés elvégzése után a hallgatók képek lesznek szinte bármilyen stílusú produkció igényes megszólaltatására, monitorkeverési feladatok, színpadtechnikusi feladatok ellátására. Átfogó képet kapnak a különböző mikrofontípusokról és azok megfelelő használatáról. Jártasak lesznek analóg és digitális keverőpultok kezelésében, Pro Tools kezelésében, fesztiváljellegű események hangtechnikai igényeinek kialakításában és lebonyolításában.

Jelentkezés: 2016. február 15­ig! A képzés február 20­án indul.

 

Világosítóképzés

Az A38 Hajó két féléves, OKJ­képesítést adó világosítóiskolájának célja, hogy jól használható gyakorlati tudással felvértezett koncertvilágosító szakembereket képezzen. Intenzív gyakorlati képzés és komoly elméleti képzés neves oktatóktól, kis létszámú csoportokban az A38 Hajó egyedülálló koncerttermében – ez az A38 Hajó világosítástechnikus képzése. A képzés elvégzése után a hallgatók képesek lesznek színpadi világítástechnikai rendszerek kivitelezésére és működtetésére; szinte bármilyen stílusú produkció igényes világítástechnikai megvalósítására; koncertek, rendezvények és fesztiváljellegű események világítástechnikai igényeinek kialakítására és lebonyolítására.

Jelentkezés: 2016. február 15­ig! A képzés február 20­án indul.

 

Mozgóképgyártó

Az egyéves, OKJ­képesítést adó mozgóképgyártó képzés során a diákok megismerkednek mozgóképgyártás technikai, technológiai, logisztikai rendszerével, és ennek alapján mind a filmgyártás, mind a televíziós műsorkészítés területén képesek az adott produkció szervezetébe (forgatócsoportjába) beilleszkedni, munkájukat az adott produkció technológiai folyamatába beilleszteni, a stáb többi tagjával és munkacsapatával együttműködni. A tanulók képesek lesznek segédoperatőri (fókuszpulleri), hangrögzítő asszisztensi, világosítói, rendezőasszisztensi, szinkronasszisztensi és vágóasszisztensi feladatok ellátására.

Jelentkezés: 2016. február 15­ig! A képzés február 20­án indul.

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Nils Frahm: Day
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés