bezár
 

film

2015. 12. 22.
Az ünnepi időszakban is nyitva tart a Cirko-Gejzír
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az ünnepi időszakban is nyitva tart a Cirko-Gejzír December 24-től mindennap kilenc vetítéssel várja a filmszerető közönséget a Cirko-Gejzír.

A mozi az ünnepi időszakban egyáltalán nem zár be: olyan filmeket vetítenek premier előtt, mint a fesztiváldíjas, felemelő, laza dráma-komédia, a Truman (Javier Cámara és Ricardo Darín főszereplésével, a Péntek Barcelonában rendezőjétől, a filmet San Sebastiánban néztük meg, itt olvashat róla a prae.hu film rovatában), vagy a cannesi-i filmfesztiválon bemutatkozó Lépcsőházi történetek, amelyben egy francia lakótelep mindennapi kis csodáit láthatjuk három abszurd humorú, mégis szívet melengető történet során. Az új filmek mellett régi kedvenceket is meg lehet nézni: műsoron lesz az ausztrál Szexterápia, illetve a két skandináv romantikus vígjáték: a Csodapirula és a Szerelem Máltán is.

prae.hu

Moziműsor, jegyvásárlás a mozi honlapján.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Csáki László: Kék Pelikan
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Platon Karataev: Napkötöző
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés