bezár
 

színház

2015. 12. 02.
Marylin Monroe-ról szóló előadást mutatnak be Gödöllőn
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Valamit valamiért - avagy Ki ölte meg Marylin Monroe-t? címmel tartanak bemutatót december 10-én a Gödöllői Művészetek Házában; a darabban Makranczi Zalán játszik, aki a színésznő pszichológusaként Yves Montand, Arthur Miller és a Kennedy-fivérek bőrébe bújik.

I.W. Scott darabját, amely először látható Magyarországon, Vas-Zoltán Iván állítja színpadra - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
    

Szkéné színház

Mint írják, a fordulatos két részes pszichotrillernek, amelyet Rónai Péter fordított, három szereplője van: Makranczi Zalán mellett a táncosként és színésznőként is ismert Fantoly Nikolett, valamint Király Adrián.
    

A darab keretét egy titkos FBI nyomozás adja, amelyet egy hónappal a színésznő halála után indítottak. A nyomozótiszt és a Marilyn Monroe-t utoljára kezelő pszichiáter beszélgetéséből feltárul a színésznő magánélete. Felbukkannak azok a férfiak, akik meghatározóak voltak sorsának alakulásában: Arthur Miller, Yves Montand, Joe DiMaggio és a Kennedy-fivérek - a hírességeket Makranczi Zalán jeleníti meg.
    

A darab 2016 január 9-én a Gödöllői Művészetek Házában újra látható, később budapesti színházakban is megtekinthető lesz.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés