bezár
 

film

2009. 02. 11.
Werner Herzog és David Lynch közös horroron dolgozik
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Werner Herzog német filmrendező David Lynch bábáskodásával vágott bele egy brutális pszichothriller forgatásába. A My Son, My Son, What Have Ye Done (Fiam, fiam, mit tettél?) című produkció forgatókönyve megtörtént eset feldolgozása. Egy San Diegó-i férfi zavarodottságában különös dolgokat élt át: többek között egy Szophoklész-tragédia pergett le benne, ami oda vezetett, hogy kegyetlenül lemészárolja édesanyját egy karddal.

prae.hu

"Mindig is akartam készíteni egy horrorfilmet, de nem véres baltákkal vagy láncfűrésszel. Egy ismeretlen félelem sokkal jobban hatalmába tudja keríteni az embert" - idézte a rendezőt a The Hollywood Reporter honlapja.

A német filmes munkáját David Lynch segíti executive producerként. A forgatás az elmúlt hetekben kezdődött, a főbb szerepekben Michael Shannon, Willem Dafoe, Chloe Sevigny, Michael Pena, Brad Dourif és Bill Cobbs láthatók majd.

A 66 éves Herzog (Hajnali mentőakció, Kegyetlen hegycsúcs) a minap fejezte be Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans című filmjét, ami Harvey Keitel nagyszerű akciófilmjét, az 1992-ben bemutatott Mocskos zsarut gondolta újra.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Luca Guadagnino: Challengers
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés