bezár
 

film

2015. 11. 13.
Ha péntek 13., akkor jön A horrorfilm című tanulmánykötet rendhagyó könyvbemutatója
2015. november 13., péntek 18h, Art+ Cinema, 1073, Budapest, Erzsébet körút 39.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ha péntek 13., akkor jön A horrorfilm című tanulmánykötet rendhagyó könyvbemutatója A horrorfilm című tanulmánykötet filmvetítésekkel egybekötött rendhagyó könyvbemutatójára a szerzők jelenlétében és közreműködésével, november 13-án, pénteken 18 órai kezdettel kerül sor az Art+ Cinemában, azaz a volt Örökmozgóban.

A horrorfilm a címében hivatkozott műfajt járja körbe, válogatott tanulmányok mutatják be a zsáner történetét, alműfajait, beszélnek a legismertebb monstrumokról, a franchise-rendszerről, ismertetik a horror vallással és zenével való kapcsolatát. Rajongók és laikusok számára egyaránt hasznos olvasmány, a világhírű rendező, George A. Romero ajánlásával és előszavával.

prae.hu

"Ebben a könyvben a szerzők szemügyre veszik a műfaji filmkészítést, és kapukat nyitnak meg, amelyeken keresztül mindannyian megtapasztalhatjuk annak a csodának és izgalomnak az érzését, amelyeket csak az általuk vizsgált horrorfilmeken keresztül élhetünk át." (George A. Romero)

Horror

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Dev Patel: A Majomember
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
Platon Karataev: Napkötöző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés