bezár
 

zene

2015. 11. 05.
2 hét múlva Slash koncert az Arénában
2015. november 18. BudapestAréna
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2 hét múlva Slash koncert az Arénában Már csak 2 hét és a világ egyik legjobb gitárosát a BudapestAréna színpadán láthatjuk bandájával

A produkció 7.5 tonna felszerelést szállít magával minden városba, ehhez általában 4 kamiont és 3 buszt használnak. 16 fős utazó technikai stáb van a zenekar mellett, akiknek 44 magyar segédkezik majd az Arénában a buli napján. Slash és csapata szereti a maximumot kihozni a koncertekből, így délután 2 órás beállást és próbát tartanak a helyszínen.

prae.hu

Slash

Az öltözőbe semmilyen extra felszerelést nem kértek, a tükrön, székeken és asztalon kívül csak szélessávú internetet valamint 120 Voltos átalakítókat kell biztosítani. 

Slash

Slash már évekkel ezelőtt leállt addigi önpusztító életmódjáról és teljesen tiszta, ennek megfelelően az öltözőbe tejet, gyümölcsleveket, jeges teát, kávét, vizet, gyümölcsjoghurtot, gyümölcs-, zöldség- és sajttálakat, valamint mandulát és egyéb magvakat kérnek. Ráadásul az egész színpad mögötti részt és az öltözőket is szigorúan nem-dohányzó területként kezelik. 
A produkció kérésének megfelelően nem lehet behozni a koncertre lézerpontozót, profi- vagy félprofi fotós felszerelést, bármilyen videókamerát vagy hangrögzítő eszközt, illetve palackokat és üvegeket.

Slash

Az estét még 8 óra előtt a RavenEye nyitja meg, a hírek szerint Slash, Myles Kennedy & The Conspirators pedig közel 3 órás koncerttel készülnek a budapesti közönségnek!

Slash

A november 18-i Slash koncertre jegyek korlátozott számban még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

Slash

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés