bezár
 

film

2015. 11. 02.
Minden rohad, ami fénylik
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Minden rohad, ami fénylik Múlthét csütörtökön óriás sikerrel zajlott a magyar HBO új, saját gyártású sorozatának, az Aranyéletnek a díszbemutatója. Az első epizód november 8-án kerül adásba, a sorozat ezután követhető lesz az HBO-n és az HBO GO oldalán.

Szünet nélkül kattogtak a vakuk az HBO új, saját gyártású magyar sorozatának díszbemutatóján a RaM Colosseumban, ahol a közélet legfontosabb szereplői, a külföldi és hazai sajtó jeles képviselői tekintették meg az új, krimi elemekkel átszőtt családi dráma első részét, melynek bemutatóját már most óriási érdeklődés kíséri. A premier után a közönség a rendezők, Dyga Zsombor és Mátyássy Áron mellett hosszan tapsolta meg a film főszereplőit is: Ónódi Esztert, Thuróczy Szabolcsot, Döbrösi Laurát, Olasz Renátót és Anger Zsoltot.

prae.hu

Az Aranyélet, mely a magyar HBO legújabb saját fejlesztésű és gyártású sorozata, közel 80 napig forgott a legkülönbözőbb helyszíneken. A nézők látják majd rögtön az első epizódban, nem minden arany, ami fénylik. A fényűző háttér, a csodás élet díszlete sokszor sötét titkokat rejt.

„Nagyon izgulok most, a bemutató előtt” – nyilatkozta Olasz Renátó, néhány perccel a film kezdete előtt. „Ez életem első filmje. Intenzív a karakterem, és számomra az volt a legfontosabb, hogy a nézők számára ez az intenzitás ne legyen unalmas” – mondta. Olyan érdeklődés kíséri a 8 epizódos alkotást, mely november 8-án, 8 órakor látható először az HBO-n, mely páratlan sikernek számít hazánkban. A sorozat meghökkentő lesz, bővelkedik drámai fordulatokban, ezért már felvezetésére is különleges eszközt választott a magyar HBO. Az érdeklődők az Erzsébet téren egy héten át egy pop up szabadulószobában hangolódhattak rá az Aranyéletre, illetve ismerkedhettek meg jobban a történettel és a szereplőkkel. A szobából 7 nap alatt 400 játékos szabadult ki sikeresen: „Hihetetlenül várom már a sorozatot. A szabadulószoba csak még jobban felkeltette az érdeklődésemet, főleg, hogy krimi is lesz a történetben” – mondta az egyik játékos.

A sorozatbeli karakterek egy olyan világot formálnak meg, mely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. "Az én karakterem kicsit ilyen Lady Macbeth karakter,  folyamatosan tüzeli a férjét, hogy azt az életszínvonalat, amit ők kitaláltak maguknak, azt biztosítsa. Mindegy, hogy milyen áron" – mondta Ónodi Eszter, aki káprázatosan ragyogott az este folyamán.

Az Aranyélet, az HBO saját gyártású sorozata november 8-án este 8 órakor startol el az HBO csatornáján, illetve az HBO GO oldalán is megtekinthető lesz. A premierrel egy időben, azaz november 8-án már ingyenesen hozzáférhető lesz az első 3 rész is.

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés