bezár
 

art&design

2015. 10. 27.
Vasárnap zár a Titokzatos szavanna kiállítás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Utolsó hetéhez érkezett a Titokzatos szavanna - Gyere el a bűvös talizmánodért! című kiállítás és óriás társasjáték a Mezőgazdasági Múzeumban, így a kalandvágyó látogatóknak egy hetük maradt, hogy felfedezzék a vadregényes Afrika sokszínű élővilágát.

 Az interaktív kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli felfedezőtúrába csöppennek, ahol a szavanna jellegzetes állatai mellett megismerkedhetnek számos érdekességgel, meglepő természeti összefüggéssel, miközben tudásukat, memóriájukat, logikájukat és szemfülességüket is próbára tehetik.
    

prae.hu

A játékban többek között vizet és élelmet kell találni a kietlennek tűnő pusztaságon, fel kell ismerni a vadállatok hangját és nyomát, valamint el kell kerülni a leselkedő veszélyeket. Az afrikai kalandtúra résztvevői találkozhatnak a szavanna rejtélyes lakóival, a "csupasz turkálóval", a "trükkös tojástolvajjal", a "vihogóval", a "futóbajnokkal" és az "álomszuszékkal" is.
    

Az érdeklődők izgalmas rejtvények és fejtörő feladatok segítségével rakhatják össze a szerencsehozó talizmánt, hogy a kaland végén ennek fejében kiérdemelhessék a felfedezőknek járó jutalmat.
    

A több mint 700 négyzetméteren elterülő kiállítás és óriás társasjáték a záró héten minden nap nyitva tart, sőt az őszi szünetre való tekintettel még az ünnepnapon, november 1-jén is várja az érdeklődőket a Vajdahunyadvárban.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Bartók György szerzői estje a Fugában
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés