bezár
 

színház

2015. 09. 18.
Színházak éjszakája: K2
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Három programmal is várja a színházrajongókat a k2 Színház szombaton, a Színházak éjszakáján. A Szkéné Színházban nyílt próbán, a Jurányi Inkubátorházban egy beszélgetésen, a Hátsó Kapuban pedig koncerten ismerhetik meg az érdeklődők az előző évad egyik legsikeresebb fiatal társulatát.

Szombat este 18 órakor a Szkéné Színházban a nézők bepillanthatnak a k2 Színház legújabb előadásának munkafolyamatába. A készülő darab "kortárs operett", amelyet a társulat tagjai írnak. "Lesz szövegtanulás, ötletelés, nyílt próba, tánc, ének és megannyi tanácstalanság, ami az operettkészítés során felmerülő problémákat illeti" - olvasható a társulat közleményében. Mint írják, aki kedvet érez, ihletet adhat néhány jó ötlettel és kifejezheti a véleményét.
    

Szkéné színház

Kávézz a k2-vel! címmel 20 órára a Jurányi Inkubátorházba főleg azokat várják, akik érdeklődnek egy független és fiatal társulat működése iránt. A közönség kérdéseket tehet fel a múltról, a jövőről, a próbákról, a sikerekről és a kudarcokról, a működésről és a működésképtelenségről, vagy akár arról is, hogyan éli meg Horváth Szabolcs és Domokos Zsolt, hogy nyáron megosztva megkapták a legjobb alakításért járó Junior-díjat a szegedi Thealter Fesztiválon.
    

A Színházak éjszakája mozgalmas estéjét a Macskák esernyővel koncertje zárja 22 órától a Hátsó Kapuban, a Dohány utcában. A k2 Színház társulatából Benkó Bence és Viktor Balázs játszanak a zenekarban.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle

Más művészeti ágakról

Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés