bezár
 

irodalom

2015. 09. 17.
Együttműködési a Balassi Intézet és az Andrássy Egyetem között
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szakmai gyakorlatokról szóló együttműködési megállapodást írt alá a Balassi Intézet és az Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem csütörtökön.

A Balassi Intézet képviseletében Hammerstein Judit főigazgató, az Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem részéről Masát András rektor által ünnepélyes keretek között aláírt szerződés szerint az intézet vállalja, hogy az egyetem Közép-Európa Tanulmányok karának hallgatói számára helyet biztosít szakmai gyakorlatukhoz - közölte az MTI-vel csütörtökön a Balassi Intézet.
    

prae.hu

A 2014-ben indított Közép-Európa Tanulmányok - Diplomácia mesterképzés hallgatói így a Balassi Intézet által működtetett külföldi magyar intézetekben végezhetik el szakmai gyakorlatukat.
    

A kiutazó diákok megismerhetik a Balassi Intézetetekben zajló kulturális diplomáciai munkát, képzési programokat, valamint a sajtó- és marketingtevékenységet.
    

Az együttműködés hosszú távú célja a magasan képzett, komoly nyelvi ismeretekkel rendelkező hallgatók támogatása abban, hogy megismerjék a különböző kulturális intézmények projekttevékenységét, a fogadó ország kulturális kapcsolatait, valamint gyakorlati tudásra tegyenek szert az adott Balassi Intézet vezetésével kapcsolatban - áll az intézet közleményében.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Platon Karataev: Napkötöző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés