bezár
 

zene

2015. 09. 05.
Mary Popkids & MARGE koncert a KOBUCI Kertben
KOBUCI Kert 2015. szeptember 5.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mary Popkids & MARGE koncert a KOBUCI Kertben A fesztiválszezon utolsó attrakciója lesz a Mary Popkids “végigjátszós” nagykoncertje a KOBUCI Kertben 2015. szeptember 5-én, 18:30-tól. A vendégfellépő MARGE jó partner az alkalomra: Váratlan nyár című, a “fesztivál életérzést” felidéző slágere jelenleg is vezeti a Petőfi Rádió toplistáit - a KOBUCI koncert alkalmával új zenekarával debütál.

A Mary Popkids a fesztiválszezon boldogságát és fáradalmait a 2015. szeptember 5-i KOBUCI koncerttel szeretné levezetni. “Gyakran halljuk vissza, hogy egyeseknek hiányoznak a régi dalok… hát, néha nekünk is. Ezen az estén nem fogjuk vissza magunkat és eljátsszuk az összes eddigi Popkids dalt, a Sweet Dreamstől a Maniacen át a Revolutionig.” - olvasható a koncert Facebook eseménye alatt.

prae.hu

Mary Popkids

A 2010-ben alakult Mary Popkids folyamatosan fesztiválozik nyaranta: 2014-ben már a VOLT és a SZIGET nagyszínpados fellépői között voltak. Tavaly nagylemezzel jelentkeztek The Blue Inside címmel, melyet nemrég a csapat legújabb YOUNG SOULS kislemezéről a Revolution című második dal és klip követett. A Revolution fekete-fehér klipjét a divatfotós-és filmes Éder Krisztián rendezte, Nagy Marcell operatőr és Pálmai Angéla stylist közreműködésével, többek között a nemzetközi divatszíntéren is elismert Srej Zsófi modellel.

MARGE

MARGE legfrissebb dala a Váratlan nyár, amely jelenleg is a Petőfi Rádió toplistáinak élén áll. A Váratlan nyár klipjét az énekes-dalszerző maga rendezte és rögzítette - a forgatás a a VOLT Fesztiválon indult, majd Budapesten folytatódott. A GoPro kamerával rögzített klip és dal a vidámsággal és szabadsággal telített ezerarcú nyári fesztiváléletérzés hangulatát festi elénk.
A szeptember 5-i KOBUCI fellépés alkalmával ez a dal is hallható lesz, már az új MARGE zenekari felállással: Batta Zsuzsanna "Marge" énekes-dalszerző mellett Szabó Misu basszusgitáros, Vermes András gitáros, Orbán Máté dobos és Berkó Gábor zongorista alkotja a formációt.

A nyár és a fesztiválszezon lezárása után is intenzív időszak következik mind a Mary Popkids, mind MARGE számára. A Mary Popkids nemzetközi vizekre tart: a tervek szerint 2016 elején az A38 Hajó és a Liveurope közreműködésével indul első európai turnéjuk Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Olaszország és Csehország érintésével.

Mary Popkids

MARGE pedig már dolgozik következő klipjén, mely az eredetileg angol nyelvű LOWKEY/SAY című dala magyar változatához készül, valamint ősszel érkezik az énekes-dalszerző nagylemeze is, melyet budapesti és vidéki városokat is érintő klubkoncert kísér majd.

MARGE

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Nils Frahm: Day
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

építészet

Kritika a Kis magyar kockológia című kiállításról
Kemény Lili Nem című regényének kritikája
színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés