bezár
 

art&design

2015. 08. 19.
Új almárkával rukkol elő a Lilla Fufavi
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A tervezőnő saját nevével fémjelzett „Lilla Fufavi” márka immáron nyolcadik éve van jelen a különleges tervezői darabokat kedvelő hölgyek tudatában. A már Tokiót és Londont is megjárt márka ezúttal egy tágabb közönséghez szóló, unisex dzseki és kabát almárkával bővül, amely a Back to the Fox névre hallgat.

A szokványosnak nem éppen mondható névválasztás egyfajta visszatérést szimbolizál az alapokhoz, a praktikusság és a hordhatóság jegyében. A most debütáló kollekció a szivárvány minden színét idéző 2 az 1-ben dzsekikből áll. A dzsekik egyik oldala visszafogottabb, konzervatívabb, míg a másik felére extrémebb színek és látványvilág jellemző. Az igényes alapanyagokból készült részletgazdag férfi és női dzsekik Fufavi Lilla és Tóth Eszter tervezőpáros munkája.

prae.hu

Back to the Fox

A kollekció legfőbb inspirációs forrása a tervezőnők gyermekkorának meghatározó könyvélménye A Kis Herceg volt, amiben a megszelídített róka a személyiségünk komplexitását szimbolizálja. Mindannyiunk rendelkezik egy megszelídített, a társadalmi konvenciókhoz igazodó énnel, de mindenkiben ott rejlik valahol egy sokkal makacsabb életimádó, hedonista éntudat is. A Back to the FOX kabátok viselői pezsgő életet élő fiatal és fiatalos róka hölgyek és urak, akik kezdhetik a napot akár egy komoly irodai íróasztal mögött, nap végén, viszont átfordul velük a világ és a dzsekijük is.

Back to the Fox

A Back to the FOX 2:1 kabátok védjegye a személyre szabott too lazy to talk csuklóüzenet, amelyet minden vásárló saját maga választhat meg. A kabátok bevezető áron 24.800 Ft-ért megrendelhetőek a márka showroomjában! Míg a webshop ősszel indul! A showroom elérhetősége: 1052 Budapest, Galamb utca 3.

Fotó: Talabér Géza, haj: Marton Ádám, smink: Halasi-Szabó Gabriella, modellek: Anwar Saba, Tóth Gergő.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
Az acb Galéria Redők című tárlatáról
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés