bezár
 

film

2015. 07. 01.
Új kezdeményezés a Cirko-Gejzírben: Legyél te a jegyváltó!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új kezdeményezés a Cirko-Gejzírben: Legyél te a jegyváltó! Rendhagyó jótékonysági akció indul a Cirko-Gejzírben. A mozi 2015. július 1-től új közösségi kezdeményezést indít Legyél te a jegyváltó! címmel.

A cél, hogy a mozi közönségének bevonásával azokhoz a filmrajongókhoz is eljuttathassák a mozizás élményét, akik saját erőből nem feltétlenül tehetik meg, hogy moziba járjanak.

prae.hu

A felhívással a Cirko-Gejzírben mozizóknak ajánlják fel a „szabadjegy” megvásárlásának lehetőségét. A moziban – és a Cirko-Gejzír online jegyvásárlási felületein – plusz szabadjegyeket lehet vásárolni, amelyeket a pénztár melletti dobozban gyűjtenek. A Cirko-Gejzír mozi minden két bedobott jegy után plusz egy ajándék jegyet tesz a többi mellé. Az így összegyűlt szabadjegyeket minden hónap végén más-más, a társadalom és a közösség szempontjából fontos munkát végző szervezet dolgozóinak ajánlják fel: tűzoltóknak, könyvtárosoknak, egészségügyi dolgozóknak stb. Az első hónapban összegyűlt szabadjegyekkel a Belvárosi Tűzőrség munkatársai mozizhatnak majd a Cirkóban.

A szabadjegyet vásároló, nagyvonalú „jegyváltókat” cirkós origami madárral jutalmazzák.

További információ: www.cirkogejzir.hu/szabadjegy 

Jegyváltó

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Luca Guadagnino: Challengers
Csáki László: Kék Pelikan

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés