bezár
 

irodalom

2015. 07. 01.
Hogyan fér el félmillió könyv egy okostelefonban?
Megújult az Antikvarium.hu honlapja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hogyan fér el félmillió könyv egy okostelefonban? Magyarország legnagyobb online antikváriuma, az Antikvarium.hu 2015 júniusában megújította honlapját, amelynek fejlesztése egy éven át tartott. Az új oldalt a nagyközönség először június 23-án este 8 órakor tekinthette meg „A nagy leleplezés” keretében.

A dizájnváltással olyan logó született, hogy több könyvimádó már a nyitáskor jelezte, szívesen magára tetováltatná az Antikvarium.hu baglyos emblémáját. De ez csak egyetlen eleme az olvasók szerint is letisztult, áttekinthető és felhasználóbarát felületnek, amelynek segítségével könnyen és gyorsan kereshetnek az adatbázisban szereplő, több mint 560 000 kiadvány között. Mostantól akár a strandról is könnyedén rendelhetnek, hiszen az oldal kiválóan kezelhető okostelefonon és táblagépen is. Így az adott képernyőmérethez alkalmazkodva valódi élményként böngészhetnek az oldal kínálatában.

prae.hu

Antikvarium.hu

De nem csak a külső újult meg. Az Antikvarium.hu a főoldalon elérhetővé tette folyamatosan frissülő újdonságait, kiváló állapotban lévő ajándékozható kiadványait, és egyetlen kattintással megtekinthető a 100 legnépszerűbb olvasmány a legkülönbözőbb kategóriákban. Mostantól a részletes keresésnél 50 paraméter alapján szűkíthető a vágyott könyvek listája.

Antikvarium.hu

Az oldal jobb felső sarkában egy állandóan jelenlévő, virtuális bevásárlókosár segíti a tájékozódást, így a vásárlás során folyamatosan követhetik, pontosan mennyit kell még rendelni a kedvezményes vagy akár ingyenes házhoz szállításig.

Természetesen a sok újdonság mellett a vásárlók olyan, az oldal által már korábban bevezetett és nagy népszerűségnek örvendő szolgáltatásokkal is találkozhatnak, mint a „Fizessen könyvvel” szolgáltatás vagy a Pontgyűjtő áruház.

Antikvarium.hu

Érdemes tehát ellátogatni az Antikvarium.hu weboldalra, mert a számtalan kényelmi szolgáltatás és újdonság mellett június 24-e és július 15-e között egy iPhone 6-ot is nyerhetnek azok, akik 3000 forintnál nagyobb értékben vásárolnak.

Az Antikvarium.hu honlapja.

A nyereményjáték szabályzata.

Az Antikvarium.hu a facebookon. 

Antikvarium.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
Kovács Dominik és Kovács Viktor Lesz majd minden című regényéről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés