bezár
 

zene

2015. 06. 19.
Utcára zenészek! – Jelentkezz a veszprémi fesztiválra!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Utcára zenészek! – Jelentkezz a veszprémi fesztiválra! A szerencse Veszprém utcáin hever. Az OTP Bank Utcazene Fesztivál június 26-ig várja a jelentkező zenekarokat, előadókat, akik közül a legjobbak négy napon át versengenek majd a legjobb utcazenész címért az ország – talán – legegyedibb fesztiválján.

Július 22-25. között Veszprém ismét egy városnyi fesztivállá lényegül, úton-útfélen koncertek hálózzák majd be ismét a nemrég megújult belvárost. Az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál az egyik legegyedibb és legizgalmasabb zenei jamboree, ami az elmúlt 16 évben számos, ma már ismert zenekarnak jelentette a “nagy lökést” az ismertté váláshoz. Itt alakult a Mary Popkids, kezdő énekesnő korában többször zenélt itt – a nemrég az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt – Csemer Bogi valamint Takács Eszter, Szabó Balázs, a Punnany Massif vagy a Halott Pénzből ismert Járai Márk is a kezdeti lépések fontos állomásaként jegyzi ezt a fesztivált.

prae.hu

Most újabb tehetségek léphetnek a nagy elődök nyomdokaiba, a “szerencse Veszprém utcáin hever”, hisz idén is lehet jelentkezni versengő utcazenésznek, s a legjobbakra ott vár a nagy lehetőség…

Keresik tehát azon akusztikusan is megszólalni bíró formációkat, akik részt szeretnének venni egy négy napon át tartandó versengésben, naponta egyszer szórakoztatni a nagyérdeműt, és elkápráztatni a zsűrit a produkciójukkal. A jelentkezők közül, a 20 kiválasztottat a fesztivál ideje alatt Veszprém vendégül látja étkezéssel és szállással, s a legjobbakat 1 000 000 Ft összdíjazásban részesíti. 500 000 Ft sorsáról szakmai zsűri dönt, 500 000 Ft-ról pedig az OTP Bank jóvoltából a fesztivál közönsége szavazhat mobilon vagy a bank Facebook oldalán keresztül. Jelentkezni június 26-ig lehet, információk a www.utcazene.hu oldalon.

Utcazene Fesztivál

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés