bezár
 

zene

2015. 06. 17.
XV. Nemzetközi Gospel Fesztivál
XV. Nemzetközi Gospel Fesztivál - 2015. június 20. 17 órától a solymári PEMÜ Sportcsarnokban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
XV. Nemzetközi Gospel Fesztivál A solymári Gospel Fesztivál 14 éves történelme alatt megkerülhetetlen szereplőjévé vált a magyar fesztiváléletnek. Egyedi műfajt képviselve, különleges színfoltja a hazai nyári gazdag programkínálatnak, azzal a leírhatatlan, sajátos hangulattal, melyet senki nem felejt, aki csak egyszer is ellátogatott a rendezvényre.

A Gospel Fesztivál mai világunk zavaros útvesztőiben valódi értékeket képviselve és közvetítve, az izgalmas zenei műfajok segítségével, léleképítő üzenetek közvetítésével, évről évre több látogatót vonz Solymárra, az ország minden részéből és határainkon túlról is bizonyítva: igen nagy a szükség az öröm üzenetére, a közösségben megélt lélekemelő pillanatokra.

prae.hu

Az Apáczai Csere János Művelődési Ház szervezési gyakorlatával, logisztikai felkészültségével és csapatával a fesztivál megújítása, továbbfejlesztése mellé állt.

Gospel Fesztivál a hazai és a külföldi gospel zenészek körében szakmailag is mérvadó találkozónak száít. Koncerteztek már itt svédek, olaszok, lengyelek, hollandok, amerikaiak, de még dél-afrikai fellépő is. A Gospel Fesztivál egy olyan fesztivál, melyre életkortól függetlenül minden korosztály kíváncsi, hiszen jó zenét és a mai világban nagyon is szükséges értékes, pozitív üzenetet kapnak egy kellemes délután keretében.

A fesztivál fellépői:

2015-ben a PEMÜ Sportcsarnok színpadán szerepel a Bolyki Brothers, a lengyel Sienna Gospel Kórus Varsóból, vadonatúj közös műsorával a Pax Vobis, és a csákvári Gyémánt Gospel Kórus, Lumen Christi és a holland Wazzup Singers.

A Gospel fesztivál rendezvényével jótékonysági célokat is szolgál, a solymári sérült gyermekeket támogató Csodatücsök Alapítvány munkáját segíti. http://www.csodatucsok.eoldal.hu/

A XV. Nemzetközi Gospel Fesztivál friss híreiről folyamatosan tájékoztatják látogatóikat a

www.gospelfesztival.hu

honlapon.

Gospel Fesztivál plakát

XV. Nemzetközi Gospel Fesztivál

2015. június 20. 17 órától

Solymár, PEMÜ Sportcsarnok

 

Jegyárak: Felnőtt jegy 2000 Ft, diák és nyugdíjas 1500 Ft

Fővédnökök: Dr. Mádl Ferencné, Dalma asszony, Dr. Beer Miklós püspök

Műsorvezető: Csűrös Csilla

Szórólap

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés