bezár
 

art&design

2015. 06. 12.
Múzeumok Éjszakája a Kiscelli Múzeumban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Múzeumok Éjszakája a Kiscelli Múzeumban 2015. június 20-án, a Múzeumok Éjszakáján várnak mindenkit a Kiscelli Múzeumba. Ezen az éjszakán feltárulnak a múzeum rejtett terei: az egykori Schmidt-kastély toronyszobái, kriptája, valamint a műtárgybútor-raktár.

A Fővárosi Képtár modern- és kortárs képzőművészeti programjai mellett új időszaki kiállítással várják a látogatókat: Holttest az utazókosárban – A Mágnás Elza-rejtély. A tárlat – amelynek középpontjában egy száz évvel ezelőtt történt bűnügy áll – az egykori kastély újonnan megnyitott toronyszobáiban kalauzolja végig az érdeklődőket. A zenekedvelőket a magyar népzene, a rock és a funk határvidékein mozgó Szabó Balázs Bandájának koncertjével, míg a Templomtérben az Élőkép Színház mozgó fényekre épülő előadásával várják a vendégeket.

prae.hu

Múzeumok Éjszakája a Kiscelli Múzeumban

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az acb Galéria Redők című tárlatáról
(Súlyosan elfogult vélemény)
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés