bezár
 

film

2009. 01. 24.
Filmszemle - elektronikus úton is lehet jegyet váltani
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az interneten keresztül is lehet jegyet venni a 40. Magyar Filmszemle Palace MOM Parkban tartott vetítéseire; az idén bevezetett rendszer nagyban megkönnyíti mind a mozi dolgozóinak, mind a nézőknek a dolgát - mondta Szabó Szabolcs, a Palace Mozihálózat informatikai csoportjának vezetője.

prae.hu

"Az e-ticket rendszer, amit a Palace Mozihálózat 2007 novembere óta működtet, sokkal kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a jegyvásárlást, ami a filmszemle esetében különösen nagy előny" - fogalmazott Szabó Szabolcs. Felhívta a figyelmet arra, hogy szemben az elővételben történő vásárlással az elektronikus jegyet bármikor, akár a kezdés előtt fél perccel át lehet venni.
    
Az e-ticket rendszer a teljes jegykeretet magában foglalja, vagyis akár az összes jegy megváltható elektronikus úton. Az interneten keresztül vásárolt jegyek ára nem különbözik a helyszínen árusítottakétól.
    
Az elméletben csütörtök délelőtt óta működő elektronikus rendszer csütörtök este kilenc óta használható. Péntek délelőttig mintegy 400 jegyet váltottak meg az interneten keresztül a filmszemlére.
    
A szakmai kártyával rendelkező filmeseknek összesen tíz darab, filmenként legfeljebb két ingyenjegyet biztosítanak a szervezők.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés