bezár
 

film

2015. 06. 11.
Az új James Bond-reklám
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új, egyperces reklámfilm mutat a Bond-filmekhez hű, izgalmas ízelítőt a 007 Spectre - A Fantom visszatér című epizódból, amely novemberben kerül a mozikba.

A produkciót beharangozó első reklámfilmet márciusban láthatta a közönség, azóta nem készült újabb promóciós videó - emlékeztetett a The Hollywood Reporter.
    

prae.hu

A héten megjelent új tévés klipben feltűnik Bond (Daniel Craig) és szokás szerint bemutatkozik, de megjelenik Monica Bellucci és Lea Seydoux, a két Bond-lány is, pergő akciójelenetekben autók lángolnak, hasán landol egy repülő és árnyékba borultan a Bond ellenfelét alakító Christoph Waltz alakja is kivehető.
    

"Papírsárkány vagy, amely a hurrikánban táncol" - mondja Bondról az egyik szereplő, miközben Moneypenny (Naomie Harris) így jellemzi a titkosügynök helyzetét: "Van egy titkod, valami, amit nem mondhatsz el senkinek, mert senkiben sem bízhatsz".
    

A produkciót az előző, Skyfall című epizódot jegyző Sam Mendes rendezi, a forgatókönyvet Neal Purvis, Robert Wade és John Logan írta. A 007 Spectre - A Fantom visszatér november 5-től látható a magyar mozikban.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Bartók György szerzői estje a Fugában
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés