bezár
 

színház

2015. 06. 11.
Nyári színházi előadássorozat kezdődik szombaton Balatonalmádiban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Három előadásból álló sorozatot mutat be az Éless-Szín társulata, az első, könnyed nyári szórakozást ígérő bemutató szombaton lesz, a balatonalmádi Ramada Hotelben – tájékoztatta az MTI-t az Éless-Szín ügyvezetője.

Éless Béla elmondta, hogy Kertész Péter, Nyertes Zsuzsa és Konc Gábor színművészek mellett fiatal tehetségek is feltűnnek majd a nyári előadásokon, melyek közül az első a Nem válok el című háromfelvonásos vígjáték, Tóth Roland és Kondákor Zsófia főszereplésével.
    

Szkéné színház

A darab a házasság egyfajta tükrét tartja a nézők elé, az előadást utoljára 1933-ban tűzte repertoárjára a budapesti Kamara Színház, 1992-ben pedig tévéfilm készült belőle. Az előadást Konc Gáborral közösen rendeztük – foglalta össze az ügyvezető.
    

A sorozat a hónap utolsó napján folytatódik, a Leszek az özvegyed című kétrészes krimi-komédiával, amelynek főszereplői Papadimitriu Athina és Kertész Péter – tájékoztatott Éless Béla. Az Éless-Szín ügyvezetője kifejtette: a darab kölcsönös mérgezési kísérletet elkövető ”rutinos özvegyekről” szól, akik már hatszor örököltek jelentős vagyont korábbi partnereiktől.
    

A sorozat utolsó előadását augusztus 21-én láthatja a közönség, az Öbölből vödörbe című kétrészes komédia főszereplői Nyertes Zsuzsa és Heller Tamás, a darabban Laár András zenéi csendülnek fel.
    

A nyári előadássorozatot második éve rendezi meg az Éless-Szín, a Ramada Hotellel és a Pannónia Kulturális Központtal közösen – közölte az Éless-Szín ügyvezetője.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
színház

Podlovics Laura: Nem félünk a sötétben / Budapest Bábszínház, Kísérleti Stúdió
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...

Más művészeti ágakról

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés