bezár
 

zene

2015. 06. 04.
Vasárnap OneRepublic koncert az Arénában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vasárnap OneRepublic koncert az Arénában Már csak pár nap és Budapesten lép fel a OneRepublic

A banda szoros turné beosztása miatt sajnos csak pár órát tölt majd Budapesten, a koncert napján érkeznek Belgrádból és rögtön a fellépés után már távoznak is a másnapi linzi helyszínre. 

prae.hu

OneRepublic

A több mint 2 éve úton lévő stáb 40 főből áll, ehhez csatlakozik vasárnap reggel 28 magyar, akik a színpadi építésben és bontásban segítenek majd az Arénában.

OneRepublic

A 250 négyzetméteres fő színpad mellett egy úgynevezett B színpad is kialakításra kerül a kifutó végén, a meglehetősen energikus előadásmódjukról híres zenészek felváltva játszanak   a két részen. 

OneRepublic

A zenekar a koncert alatt pirotechnikai elemeket, erős sztoboszkóp effektet és lézert is használ. 

OneRepublic

A rendezvényre a produkció nem enged semmilyen kép- vagy hangrögzítő berendezést bevinni, valamint profi- vagy félprofi fényképezőgépet, iPad-et, palackot, üveget, láncokat, lézerpontozókat, ezt a beléptetésnél a biztonságiak ellenőrizni fogják. 

OneRepublic

Várható kapunyitás 19 órakor lesz, az estét az osztrák The Makemakes kezdi 20 órakor, a OneRepublic 21.00 óra körül lép majd színpadra. A közel 2 órás showban a zenekar valószínűleg eljátszik majd egy, a magyar közönség szívének is kedves feldolgozást az elmúlt évek óriási OneRepublic slágerei, az All The Right Moves, Apologize, Good Life, Counting Stars vagy a Love Runs Out mellett.

OneRepublic

A június 7-i budapesti koncertre jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés