bezár
 

zene

2009. 01. 22.
Abba - The Show - ráadáskoncerttel
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Két alkalommal is bemutatják Budapesten a világ legnagyobb ABBA-showját, amelyből eredetileg csak egy előadást terveztek.

prae.hu

 Az eredeti terv szerint csak február 11-én adták volna elő a svéd együttes halhatatlan slágereiből álló kétórás musicalt, de a várakozáson felüli érdeklődésre tekintettel a menedzsment és a szervező ShowTime Budapest Kft. megállapodott a február 10-i ráadáskoncertben - közölték a szervezők. Az előadások mindkét nap fél 8-kor kezdődnek.
    
A világsikerű produkció a zürichi Hallenstadion, a müncheni Olympiahalle, a berlini O2 Aréna, a londoni Wembley Aréna és a Royal Albert Hall után látható a Budapest Sportaréna színpadán. A produkció 6 kamionnal és 50 fős személyzettel érkezik Budapestre.
    
Az ABBA a mai napig 2 millió lemezt ad el évente. A The Show követi az együttes történetét az Eurovíziós Dalfesztiválon való szereplésétől a legnagyobb sikerekig. A történet a hatvanas évek végén kezdődik, amikor Björn, Benny, Agnetha és Frida először találkoztak. 
    
A produkció utazásra viszi a nézőt az ABBA sztárrá válásának történetében olyan dalok kíséretében, mint a Waterloo, az SOS, a Mamma Mia, a Dancing Queen, a Money Money Money, Knowing Me Knowing You. Eddig több mint 1 millióan látták a musicalt, a "csúcspont" a teltházas Hollywood Bowl-i előadás volt - olvasható a koncertügynökség sajtóanyagában.
    
A hivatalos Nemzetközi ABBA Fanklub véleménye szerint ez a legjobb ABBA az eredeti ABBA óta, "valódi ABBA-élményt" nyújt.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés