bezár
 

zene

2015. 05. 20.
Paloznaki Jazz Piknik
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Három színpaddal és 15 koncerttel várja az érdeklődőket az immáron negyedik alkalommal megszervezett Paloznaki Jazz Piknik augusztus 7-én és 8-án - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Balaton északi partján fekvő település szélén állítják fel a fesztivál nagyszínpadját, ahol augusztus 7-én, pénteken este az Amoeba, Fábián Juli & Zoohacker, és a komoly nemzetközi hírnévnek örvendő német Jazzanova ad koncertet. Másnap ugyanitt az Infinity kezdi az estét, utánuk a Soul Surge következik, végül pedig a világhírű holland szaxofonos, Candy Dulfer ad koncertet.
    

prae.hu

A paloznaki Tájház udvarán felállított színpadon pénteken a Marosi Zoltán Band, a Pribojszki Mátyás Band és Little G. Weevil magyar származású amerikai blueszenész lép fel. A helyszínen szombaton Myra Monoka, Gubás Gabi és a Barabás Lőrinc Quartet koncertjét lehet meghallgatni.
    

Idén új helyszínnel bővül a fesztivál: a Jazz Teraszon a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei lépnek fel, emellett lehetőség nyílik a jelenlévő zenészek örömzenélésére, és alkalmi formációk kipróbálására is.
    

A fesztivál szervezői napközben gyermekprogramokkal várják a családosokat, éjjel pedig interaktív fényfestéssel borítják be Paloznak központi épületeit. A piknik hangulatot a közlemény szerint helyi termelői finomságok, behűtött borok és az északi part legfelkapottabb éttermei által kínált ételek teszik teljessé.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés