bezár
 

film

2015. 05. 14.
Júniusban újra Corvin moziéjszaka
2015. június 13., szombat, 18h, Corvin mozi, 1082 Budapest
, Corvin köz 1.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Június 13-án, szombaton már ötödik alkalommal rendezik meg a Corvin moziéjszakát! A főbb tudnivalók idén sem változtak: egyetlen karszalaggal egész éjjel látogatható a mozi valamennyi termének összes vetítése, vagyis akár a zenei fesztiválokon az egyes színpadok között, itt is tetszés szerint szabad az átjárás. Az éjszaka alatt az elmúlt hónapok legsikeresebb filmjeiből válogatnak, de készülnek különlegességekkel is.

Azt már megszokhatta a Corvin mozi közönsége, hogy rendszeresen láthat itt évek-évtizedekkel korábbi, már-már klasszikussá avanzsált filmeket. A következő ilyen nem más, mint a Harcosok klubja! A Brad Pitt és Edward Norton főszereplésével készült kultfilmet a 15 év utáni országos újra-bemutatás előtt a Corvin moziéjszakán láthatják először a fanatikusok. Az aktuális premierek közül kiemelkedik a Jurassic World – a nagysikerű franchise újabb epizódja hónapok óta lázban tartja a rajongókat, hiszen elképesztő látványt és izgalmakat ígér. Ezt a filmet tehát a premierhéten a Corvin moziéjszaka programján is megtekinthetik a nézők. De nem maradhatnak ki az idei év legnagyobb szenzációi sem, vagyis a már eddig is óriási sikert aratott Bosszúállók 2. – Ultron kora, a Halálos iramban 7. vagy épp napjaink legsikeresebb magyar filmje, a Liza, a rókatündér. Hiszen mi más is lehetne a jobb alkalom ezek újranézésére, mint egy tömött vetítőterem egy maratoni mozizáson! Mindez persze egyelőre csak ízelítő, a teljes és részletes program még egyeztetés alatt áll, amint hivatalossá válik, azonnal közzé teszik a Corvin mozi web- és Facebook-oldalán.

prae.hu

Az bizonyos, hogy minden teremben öt-öt filmet vetítenek, az első kezdés 18.00, az utolsó hajnal 04.00. A programban természetesen 3D-s vetítések is szerepelnek majd. Minden teremben egész éjjel egyszerre indulnak a filmek, vagyis az egymáshoz igazodó műsorsávoknak köszönhetően nem fordulhat elő, hogy egymásba csúsznak a vetítések és esetleg valaki ne érne át egy kiválasztott másik terembe, mert az előzőben a film még ne ért volna véget.

A rendezvényre összesen 1.100 nézőt várnak, a mozi kapacitása ennyit tesz lehetővé. Az elmúlt évek Corvin moziéjszakáin már elővételben gazdára talált minden karszalag, tavaly épp ezért ősszel egy ráadást is tartottak, más programmal, hasonlóan telt házzal. Épp ezért most is azt javasolják mindenkinek, már időben szerezze be belépőjét, főleg hogy június 3-ig ezt kedvezményes, 3.000 ft/db áron teheti meg. Ezt követően, amennyiben még maradnak karszalagok a pénztárakban, azok 3.800 ft/db áron vásárolhatók meg.

És még egy fontos információ az autóval érkezőknek: a parkolás a Corvin Pláza mélygarázsában szombaton és vasárnap ingyenes!

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Alex Garland: Polgárháború
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés