bezár
 

film

2015. 05. 13.
Anne Hathaway új filmje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nacho Vigalondo írja és rendezi a Colossal című filmet, amelyben az Oscar-díjas Anne Hathaway játssza a főhőst, egy hétköznapi nőt, aki felfedezi, hogy indulatai "kolosszális hatással" vannak a világra - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A lap szerint a filmet a Godzilla és a John Malkovich menet ötvözeteként lehetne leírni. A főhős, Gloria (Hathaway) elveszti az állását és a vőlegényét, ezért elhatározza, hogy New York-i életét otthagyva hazaköltözik. De amikor megérkeznek az első hírek arról, hogy egy óriási gyík tombol Tokióban, ráébred, hogy a távoli események valami furcsa módon kapcsolatban állnak vele, mintha ő irányítaná azokat. A további pusztítások elkerülése érdekében Gloriának meg kell tudnia, hogy látszólag jelentéktelen lénye miért gyakorol ilyen kolosszális hatást a világ sorsára.
    

prae.hu

A filmet a Voltage Pictures finanszírozza, amely külföldi forgalmazók számára a cannes-i filmfesztiválon árulja a produkciót.
    

"A Colossal az eddigi legnagyratörőbb forgatókönyvem és egyben a legszemélyesebb is. Anne megnyerése ebbe a fantasztikus csapatba a legőrültebb elképzeléseimet is felülmúlta" - nyilatkozta Vigalondo, akit korábban egy rövidfilmjéért Oscar-díjra is jelöltek.
    

A Voltage árulja a francia Riviérán Christoph Waltz The Worst Marriage in Georgetown című rendezői bemutatkozó filmjét is, amely egy megtörtént esetet, a felesége meggyilkolásáért tavaly elítélt szélhámos Albrect Muth történetét dolgozza fel. Waltz októberben kezdi forgatni a filmet, amelyben maga alakítja Muth szerepét. A produkciós cég keres Cannes-ban külföldi forgalmazót Natalie Portman első rendezése, az A Tale of Love and Darkness számára is.
    

Hathaway legközelebb ősszel, Nancy Meyers vígjátékában, a The Internben látható a mozikban.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Luca Guadagnino: Challengers
Dev Patel: A Majomember
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés