bezár
 

zene

2015. 05. 10.
Budapest(i) Ballada – Itt az új Marge klip
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Marge Maradj Még című klipje a budapesti éjszaka melankóliáját és a város derűs nappali magányát jeleníti meg. A klip a modern nagyváros kortárs szellemét  két fiatal – Batta Zsuzsanna és Issiaga Camara – párhuzamos érzései által mutatja meg.

A „Maradj Még“ klip a teljes Marge csapattal készült, hogy hiteles és belsőséges maradjon: Rochlitz Tamás aka. Neck készítette a zenét, Batta Zsuzsanna Marge írta a szöveget és ő a főszereplő is egyben, Fegyverneky Sándor pedig operatőr volt és a videot is ő készítette. A közös kreatív világ jelenik meg az élő fellépések alkalmával is, hiszen akkor is együtt lesznek jelen a színpadon. „Sanyival régi barátsag köt össze minket, igy nagyon könnyen tudtam természetesen, kényszeres "szereplés" nélkül jelen lenni a különböző városi helyszíneken, így egy gazdag, változatos, közös városi élménnyel lettünk gazdagabbak együtt“ mondta Batta Zsuzsanna.

prae.hu

A klipben számtalan autentikus budapesti helyszín látható: a Deák tér, a 3-as metro, az újpesti Népsziget, olyan kult szórakozóhelyek, mint a Toldi és a Kolor, illetve olyan autentikus lokális vendéglátóhelyek és bisztrok, mint az újlipótvárosi Panini kávéház a rakparton, illetve a The Donut Library fánkos a Pozsonyi úton. A szereplők elismert hazai tervezők ruháit viselték, így megjelennek a klipben Reka Vago, Nanushka, Retrock, Aeron, illetve a Komod ruhái is.

Batta Zsuzsanna Marge-ot idézve: „Köszönet Vogel Eszternek, Lovrity Katának, Szelei Dórinak a rengeteg segítségért, illetve a Dunának, a szélnek, az éjszakának és a nappalnak, illetve elsősorban Budapestnek.“

Marge

Marge Facebook

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés