bezár
 

film

2015. 04. 16.
Május 15-én éjjel ismét Artmozik éjszakája
2015. május 15. 18h-május 16. 06h, Puskin, Toldi, Tabán és Művész mozi
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Május 15-én éjjel ismét Artmozik éjszakája Május 15-én, péntek este 6-tól másnap reggel 6-ig négy fővárosi moziban pörögnek a filmek megállás nélkül, valamennyi teremben. A rendezvény karszalaggal látogatható, ami tehát ez idő alatt valamennyi mozi összes előadására belépésre jogosít. A részt vevő mozik: Művész, Puskin, Tabán és Toldi.

A részletes műsor még egyeztetés alatt áll, de néhány film már biztosan szerepel a programban: az országos premier előtt ekkor látható először például a Bazi nagy francia lagzik, egy eszement norvég vígjáték, a Jön Harold! és a legendás rockzenekar dokuja, a Genesis: A siker útján; újranézhetnek a karszalagot váltó nézők olyan magyar sikerfilmeket, mint a VAN..., a Liza, a rókatündér és a Balaton Method. Az elmúlt pár hónap legnagyobb artmozi-sikerei közül vetítik a Birdmant, a Whiplash-t, az Éjjeli férget, a Nagy szemeket és a Swinget, továbbá az újra bemutatott 2001: Űrodüsszeiát és a 3 szív című romantikus drámát Charlotte Gainsbourg főszereplésével. Aki a Titanicon lemaradt, akár ezen az éjszakán is pótolhatja a The Duke of Burgundy, a Hétköznapi vámpírok vagy épp a Kukoricasziget című filmeket.

prae.hu

Artmozik éjszakája

A karszalagok személyesen, a mozik pénztáraiban vásárolhatók, május 6-ig 3000 Ft, május 7-től 3500 Ft áron. Az Artmozik éjszakája rendezvényen vetített filmekre külön belépő nem vásárolható, kizárólag karszalaggal rendelkező nézőknek tudnak belépést biztosítani. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a termek befogadóképességéig. Az eseményhez itt lehet csatlakozni a facebookon.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
Alex Garland: Polgárháború

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés