bezár
 

irodalom

2015. 04. 10.
25 milliós pályázati támogatás könyvkiadóknak
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Huszonötmillió forint keretértékben könyvszakmai vállalkozások üzleti tevékenységének elősegítésére pályázatot hirdet az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) forgóeszközhitel felvételével kapcsolatos kamattámogatásra.

Amennyiben forgóeszköz-szükségleteiket hitelből finanszírozzák, a pályázók 50 százalékos kamattámogatásban részesülhetnek, amelyet az Emmi a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.-vel kötött szerződés alapján biztosít a sikeresen pályázóknak, nem visszatérítendő kamattámogatás formájában - áll a tárca kultúráért felelős államtitkársága MTI-hez eljuttatott pénteki közleményében.
    

prae.hu

A pályázat célja támogatni a hazai kiadók könyvkiadását, piackonform eszközökkel segíteni a magyar könyvszakma értékteremtését, az erre a célra létrejött vállalkozások és tevékenységek piaci megerősödését. A pályázati feltételek között szerepel, hogy a pályázónak legalább 2012. december 31. óta folyamatosan főtevékenységként kell könyvkiadással, könyvterjesztéssel foglalkoznia.
    

A pályázatokat a magyar könyvszakma és könyvpiac viszonyait jól ismerő szakértői bizottság bírálja el, amely javaslatot tesz a döntéshozatalra is. Ugyanez a testület szakmai szempontból ellenőrzi a nyertes pályázatok megvalósulását.
    

A beadási határidő 2015. május 6., a pályázati dokumentumok letölthetők a http://www.kormany.hu/hu/dok?source=2&type=206#!DocumentBrowse címről.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Platon Karataev: Napkötöző
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés