bezár
 

irodalom

2015. 04. 04.
Az Y-generáció Totth Benedek Holtverseny című regényéről
2015. április 8., szerda, 17h, Petőfi Irodalmi Múzeum, 1053 Budapest, Károlyi utca 16.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Y-generáció Totth Benedek Holtverseny című regényéről Az Y-generáció programsorozatának következő olvasmánya Totth Benedek Holtverseny című regénye, melyről Fenyő D. György, Krusovszky Dénes, Mészáros Márton és Visy Beatrix beszélgetnek. Várnak minden érdeklődőt 2015. április 8-án 17 órakor a Petőfi Irodalmi Múzeumba.

A könyvről

„Magyarország valamelyik elhagyatott, vidéki elkerülőútján egy kamaszokkal teli sportkocsi száguld a koromsötét éjszakában. Éppen elég fenyegető kezdet ez egy regényhez, de még így is váratlan, ami a folytatásban következik. Totth Benedek nem bánik kesztyűs kézzel sem regényalakjaival, sem az olvasókkal első könyvében. A kamaszregény, a krimi, a lélektani thriller és a fejlődési regény elemei keverednek ebben a különös, nyomasztó és olykor mégis humoros, kegyetlen, de nem öncélú prózában.”

prae.hu

Az esemény a facebookon. 

Olvass bele a könyvbe!

Totth Benedek: Holtverseny

Az Y-generációról

"Ha ki se látszol a könyvekből - itt a helyed. Ha olyan könyveket olvasol, amikről szívesen hallanád mások véleményét, és te is hozzászólnál - akkor még inkább. Ha középiskolai tanár vagy, aki szeretné kicsit felturbózni az órai munkát, a PIMben találkozhatunk, tanítványaiddal együtt várunk benneteket. És ha egy y-generációs szülőjeként éled a hétköznapokat: küldd előre a gyerekedet és legközelebb gyertek együtt. Ajánlott olvasmányok mindenkinek."

A programsorozat a facebookon.

Y-generáció

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Tóth Júlia Éva volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bartók György szerzői estje a Fugában
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés