bezár
 

zene

2015. 03. 20.
Zayn Malik kiszállt a One Direction együttes ázsiai turnéjából
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Zayn Malik a túl nagy stresszre hivatkozva kiszállt a One Direction fiúbanda ázsiai turnéjából és hazautazott Nagy-Britanniába - értesült a BBC News.

Az együttes által kiadott közlemény szerint Zaynt megviselte a stressz, ezért haza kellett térnie, hogy rendbe jöjjön. "A banda javulást kíván neki és folytatja koncertjeit Manilában és Jakartában" - fogalmaztak.
    

prae.hu

Szerdán az énekes még arról írt egy Twitter-bejegyzésében rajongóinak, hogy mennyire szerelmes menyasszonyába, Perrie Edwardsba, ugyanis korábban megjelent róla néhány kép, amelyeken egy másik nőt tart a karjaiban. A mikroblogban arra célzott, hogy irigyei próbálták meg kompromittálni.
    

A One Direction brit-ír fiúbanda ázsiai körútja a hétvégén a Fülöp-szigeteken folytatódik. Egy bejelentés nyomán azonban a helyi hatóságok arra kötelezték az együttes két tagját, Zayn Malikot és Louis Tomlinsont, hogy fejenként közel másfél millió forintnak megfelelő összeget helyezzenek letétbe annak garanciájaként, hogy nem fognak drogozni - csak ennek befizetése után kaptak engedélyt a fellépésre. Amennyiben mégis megszegnék a drogtilalmat, elvesztik a letétet.
    

Malikról és Tomlinsonról tavaly Peruban készült egy felvétel, amelyen marihuánát szívtak. Kisebb mennyiségű marihuána fogyasztása ott nem számít törvénysértésnek. Az interneten körözött videó alapján azonban egy Fülöp-szigeteki drogellenes csoport figyelmeztette a helyi hatóságokat.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés