bezár
 

film

2009. 01. 13.
Késelés miatt letartóztatták a Taxi sztárját
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Letartóztatták Samy Naceri francia színészt. Bírósági értesülések szerint azzal vádolják, hogy megkéselte volt barátnője partnerét a nyílt utcán Párizsban.

prae.hu

Luc Besson Taxi című sorozatának sztárját hivatalosan fegyveres erőszakkal és gyilkossággal való fenyegetéssel vádolják - közölte Naceri ügyvédje. Hozzátette, hogy ejthetik a vádakat, ha a nyomozás során nem tárnak fel egyértelmű bizonyítékokat.
    
Az AP amerikai hírügynökségnek nyilatkozó bírósági források szerint a 47 éves színész vitába keveredett volt barátnőjével, aki segítségül hívta partnerét. Naceri leszúrta a férfit, akinek sebesülése nem életveszélyes. Az eset a múlt héten csütörtökön történt a Champs-Élysées sugárút közelében.  
    
Naceri már többször megjárta a börtönt. Legutóbb tavaly novemberben ítélték el, mert jogosítvány nélkül vezetett, és elütött egy rendőrt. Hat hónapot és 7500 euró (2 millió forint) pénzbüntetést kapott. Naceri az ítélet ellen fellebbezést nyújtott be. 
   
 A francia-algériai származású művész 2006-ban a cannes-i filmfesztiválon négy társával megosztva megkapta a legjobb színésznek járó díjat A dicsőség arcai (Indigenes) című második világháborús filmben nyújtott alakításáért. A film a francia gyarmati hadseregben szolgáló észak-afrikai katonákról szól.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
Bartók György szerzői estje a Fugában
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés