bezár
 

irodalom

2015. 03. 01.
Kötet előttiek Sepsi Lászlóval
2015. március 3., 19h, RS9 Színház, Vallai Kert, 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 9.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kötet előttiek Sepsi Lászlóval A József Attila Kör Kötet előttiek sorozatában, 2015. március 3-án, kedden 19 órai kezdettel Sepsi Lászlóval beszélget Kele Fodor Ákos a Vallai Kertben.

Sepsi László 1985-ben született Szolnokon, író, filmkritikus, a Prizma filmművészeti folyóirat szerkesztője. Jelenleg Budapesten él és az amerikai trashfilm történetéből doktorál az ELTE BTK-n. Írásait többek közt a Filmvilág, a Magyar Narancs, a Kalligram, a 2000, a Mozgó Világ, a Zempléni Múzsa és az Eső lapjain, illetve a Műút és Kulter.hu portálokon közölték. Holt istenek kora című regénye 2003-ban jöt ki az Eső gondozásában. Az éjszaka réme című meséje az idei könyvhéten jelenik meg a Tessloff Babilonnál, míg Pinky című regénye 2016-ban várható a Libri könyvkiadónál.

Kele Fodor Ákos 1983-ban született Karcagon, Budapesten él. Költő, kritikus, szerkesztő. 2008 óta az Erdélyi Vándorszínház színdarabjainak szerzője és a társulat dramaturgja. Az Eső irodalmi lap szerkesztőbizottsági tagja, 2012-ig a Prizma filmművészeti folyóirat szerkesztője. Tagja a József Attila Körnek. Az ELTE filozófia-esztétika szakán végzett. 2011-ben Gérecz Attila-díjban és Móricz Zsigmond irodalmi ösztöndíjban részesült.

prae.hu

Kötet előttiek

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Szvoren Edina Kérődző Kronosz című könyvét
Horváth Iván (1948-2024)
Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Mi köze mindehhez Nádas Péternek?

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés