bezár
 

film

2015. 02. 10.
Művészeti pályázatíró kurzus az SZFE-n
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Színház- és Filmművészeti Egyetem művészeti pályázatírás-projekttervezés kurzust indít.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem meghatározó jelentőséggel bír a művészeti felsőoktatásban. Az egyetem diplomát adó képzései mellett rövid képzési idejű programokat is nyújt. A művészeti pályázatírás és projekttervezés kurzus idén márciusban indul.

prae.hu

A felnőttképzési programként meghirdetett elméleti és gyakorlati képzés érdekes, máshol nem elérhető és jól hasznosítható szaktudást kínál. A 60 órás kurzus vezetője Gáspár Máté egyetemi oktató, kulturális menedzser, aki a Krétakör Színház majd 2008 után a Krétakör ügyvezetőjeként részt vett a mai magyar színház egyik legmeghatározóbb alkotóműhelyének stratégiai és művészeti irányításában.  Az SZFE művészeti pályázatírás-projekttervezés képzésében vezetésével kitérnek a pályázatírás és projekttervezés összefüggéseire, a hazai kulturális, művészeti pályázati lehetőségekre, a nemzetközi és hazai pályázati kultúrára, nemzetközi forrásokra, jogszabályi keretekre és nem utolsó sorban a pályázati adminisztráció és dokumentáció elemeit is elsajátíthatják a résztvevők.

Jelentkezni 2015. február 27-ig lehet, a képzés 2015. március 6-án indul. További információk a www.szfe.hu oldalon.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bartók György szerzői estje a Fugában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés