bezár
 

film

2015. 02. 10.
VAN: 50000 köszönet
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
VAN: 50000 köszönet Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmjének nézettsége az október végi bemutató óta a tegnapi napon, február 9-én átlépte az ötvenezer nézős küszöböt, ami minden mércével mérve kivételes eredmény egy elsőfilmes magyar rendező és stábja számára.

Az üzenetet Reisz Gábor ez alkalomra készített fotója illusztrálja: "Köszönet jár érte az összes lelkes nézőnek, akik közül, úgy tudjuk, sokan többször is jegyet váltottak a filmre, hogy minden ismerősüknek megmutathassák. Köszönet jár azért, hogy még mindig vannak teltházas vetítések a kisebb mozikban, amelyek végén személyes tapasztalataink szerint a mai napig előfordul, hogy állva tapsol a közönség. Köszönet jár a Proton Cinemának, aki vállalta a film gyártását kezdeti stádiumában, illetve a Filmművészeti Egyetemnek és a WeLoveBudapestnek is közreműködésükért. És mindenkinek, aki részt vett a film elkészítésében, beleértve a jelenetek háttérben sétáló járókelőket, akik mind tudják: van valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapestben, ami miatt ez a film sikeres lett!"

prae.hu

VAN 50000 néző

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Luca Guadagnino: Challengers
Csáki László: Kék Pelikan
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés