bezár
 

zene

2015. 02. 07.
Elindult a jelentkezés a Crescendo Nyári Akadémiára
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Komolyzenei vagy jazzkurzust keresel a nyárra? Mindezt baráti, versengéstől mentes környezetben, világhírű, magas kvalitású művésztanárokkal? Akkor ott a helyed Crescendo Nyári Akadémián. A regisztráció elindult, és május 15-ig tart.

12. alkalommal nyitja meg kapuit a Crescendo Nyári Akadémia (Crescendo Summer Institute, azaz CSI) a kéthetes mesterkurzusával a leghíresebb magyar borvidék bölcsőjében, Tokajban, ahova széles kurzuskínálattal várja a jelentkezőket a mintegy ötvenfős nemzetközi tanári kar. A Nyári Akadémián többek között Carla Leurs, Beata Halska és David Danel hegedűművészek, Judith Ermert csellóművész, David Daly, nagybőgőművész, Dallos Erika, a Magyar Állami Operaház korrepetitora, Meláth Andrea és Szabóki Tünde, az Operaház magánénekes művészei, Kaposi Gergely és Delta David Gier kamesterek, Reto Reichenbach és Dominkó István zongoraművészek, Pálúr János orgonaművész, Andy Vance, ausztrál jazz-zenész tanítanak.

prae.hu

A szólóhangszeres (vonós, fa- és rézfúvósok, zongora, orgona, gitár) és énekkurzusok mellett számos más programból lehet választani, mint például karvezetés, korrepetició, operajelenetek, barokk, ifjúsági és jazzkurzus, sőt idén nyáron még egy zenés-költői est is színesíti a Crescendo Nyári Akadémia szakmai életét. A kurzusok mellett az is fontos, hogy résztvevôk ne csak szakmai, hanem lelki fejlôdést és támaszt is kapjanak.

Jelentkezési határidô: 2015 május 15.

Crescendo Nyári Akadémia: 2015. július 20. - augusztus 3., Tokaj.

Crescendo Summer Institute

További információ:

www.crescendohungary.org

https://www.facebook.com/crescendosummerinstitute

Képek: Crescendo Summer Institute.

Crescendo Summer Institute

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Nils Frahm: Day
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés