bezár
 

irodalom

2015. 01. 21.
Sárvári Diákírók Találkozója: pályázat középiskolásoknak
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idén várja a középiskolás diákok pályamunkáit vers, próza és tanulmány kategóriában az Írók Alapítványa és az Írók Szakszervezete, valamint Sárvár Város Önkormányzata, a pályázaton legjobbnak ítélt alkotások szerzőit pedig ebben az évben is vendégül látják a Rába-parti városban, egy közös irodalmi táborozáson - közölte az MTI-vel szerdán Mezey Katalin, az Írók Szakszervezetének főtitkára, a rendezvény szervezője.

A 38. Kárpát-medencei Középiskolás Irodalmi Pályázatra minden 14 és 18 év közötti középiskolás diák beküldheti magyar nyelven írt írásait. A pályázat beadásának határideje február 28. - közölte.
    

prae.hu

Hozzáfűzte: egy-egy pályázat terjedelme műfajonként maximálisan 15 kéziratoldal lehet, készülhet írógéppel, számítógéppel, de jól olvashatóan akár kézírással is.
    

A pályázatokat postán, vagy emailben lehet eljuttatni az Írók Alapítványa postacímére (1097 Budapest, Lónyay u. 43.), vagy emailben csatolt dokumentumként lehet elküldeni az iroszak@t-online.hu címre.
    

A borítékra vagy e-mailre pályázó nevén és címén, iskolájának nevén, illetve a pályázó telefonszámán kívül azt is rá kell írni, hogy melyik kategóriában pályázik.
    

Mezey Katalin közleményében arról is írt, hogy a legjobb 50 pályázat szerzőinek március 15-ig küldenek majd meghívást a résztvevők számára teljes egészében ingyenes táborra, sőt azok számára, akiknek ez szükséges, az útiköltséget is fedezik.
    

A pályázat eredményhirdetése a korábbi évek hagyományát követve a sárvári irodalmi tábor programját lezáró díjkiosztó ünnepségen lesz.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
Bemutatták Szvoren Edina Kérődző Kronosz című könyvét
Horváth Iván (1948-2024)

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés