bezár
 

színház

2014. 12. 06.
Thália Szieszta címmel indul beszélgetéssorozat a Mikroszínpadon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Thália Szieszta címmel beszélgetéssorozatot indítanak a Thália Színház művészeivel a Mikroszínpadon. A december 27-i első beszélgetés témája az ünnep lesz.

A teátrum művészeivel, minden alkalommal egy adott témát körüljárva, Szily Nóra fog beszélgetni - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szkéné színház

Mint írják, a kötetlen beszélgetések alkalmával a színészek családias légkört teremtve osztják meg gondolataikat, történeteiket a közönséggel mintegy 70 percben. Emellett minden alkalommal egy színművész rövid produkcióját is láthatja a közönség. Azt, hogy melyik színészét, a nézők döntik el a színház Facebook-oldalán szavazva.

December 27-én Gubás Gabi, Fodor Annamária, Pindroch Csaba és Vida Péter beszélget az ünnepről, az ünnepi készülődésről és az újévi fogadalmakról.

A beszélgetéseken mindig aktuális témát választanak majd, a januári alkalommal például a közelgő Thália Humor Fesztiválhoz kapcsolódva a humorról, a sorozat tavaszi részében pedig a megújulásról lesz szó. A sorozattal a későbbiekben a tervek szerint negyedévente jelentkezik a színház.

A teátrum közlése szerint a beszélgetéssorozat elindításának ötlete a szeptemberi Színházak Éjszakáján Női Vonal címmel látható program sikere nyomán született. A teltházas esten Szily Nóra a színház művésznőivel beszélgetett. A szervezők reményei szerint a Thália Szieszta hozzájárul majd ahhoz, hogy közelebbről is megismerhesse a közönség a színház művészeit.

A programról bővebb információ a www.thalia.hu oldalon olvasható.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés