bezár
 

zene

2014. 11. 27.
Papp László Budapest Sportaréna
2014. november 26. sajtótájékoztató
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Papp László Budapest Sportaréna A BudapestAréna 2014-ben megőrizte népszerűségét a hazai rendezvénypiacon: a látogatók  száma várhatóan idén is eléri a félmilliót, és 2015-ben is népszerű hazai és nemzetközi sztárokkal várja látogatóit.

A BudapestAréna, mint Magyarország legnagyobb fedett, multifunkcionális rendezvényhelyszíne, a kínált sokszínű esemény-paletta révén idén is több százezer látogatót vonzott. Számos nagyszabású koncert, kiállítás és sportesemény került megrendezésre. A zenei, kulturális események 60%-át képviselték a teljes kínálatnak, míg a kiállítások és kongresszusok, illetve a sportesemények azonosan, közel 20-20%-os arányban jelentek meg. A maradék 1-2%-ot zártkörű vállalati események reprezentálták.

prae.hu

Sajtótájékoztató

Az üzleti szféra egyre nagyobb érdeklődést mutat szolgáltatásaik iránt és a VIP szinten kialakított 20 páholy teljes kihasználtsággal üzemel. A páholyok nemcsak kikapcsolódást és élményeket nyújtanak, hanem az üzleti kapcsolattartás eszközeként is működnek. Partnereik még jobb kiszolgálása érdekében tervbe vették a páholyszint átalakítását, illetve már az idei évben is megkezdték a páholyszinten kínált programok, az úgynevezett „after-partik” szervezését, amelyek bizonyos esetekben akár még a művésszel való találkozásra is lehetőséget biztosítanak.

VIP

VIP Klub Szoba eleganciájával, meghitt légkörével a baráti és üzleti háttérbeszélgetések kitűnő helyszíne. A VIP vendégek biztonságát még magasabb szintre emelték az elektronikus beléptetési rendszer kialakításával. A VIP parkolóban közel 100 autó elhelyezésére van lehetőség.

VIP

A fejlesztések során azokra a vállalati rendezvényekre is gondoltak, amelyek kifejezett igénye, hogy meghívottaik vacsorával egybekötve élvezhessék a koncerteket, előadásokat vagy sporteseményeket. Ennek kiváló és egyedülálló helyszíne a 120 fő befogadására alkalmas Sky Restaurant & Bar, amely a BudapestAréna legfelső szintjén helyezkedik el.

A BudapestAréna 4 db 450 m2-es és 1 db 860 m2-es különtermével nemcsak a kongresszusok szekcióinak elhelyezésére alkalmas, hanem koncert előtti és utáni vállalati rendezvények, partner-partik, csapatépítő tréningek, termékbemutatók, sajtótájékoztatók megrendezésére is.

A BudapestAréna üzleti szolgáltatásai teljes mértékben kiszolgálják azoknak a vállalatoknak az igényeit, akik megkülönböztetett figyelmet fordítanak üzleti kapcsolataik fejlesztésére.

A nagyközönséggel való szorosabb kapcsolattartást szolgálják informatikai fejlesztéseik. Hamarosan megújul az Aréna online megjelenése; a weboldal az eddiginél több információt fog nyújtani, megtörténik a tartalom optimalizálása tablet-re és mobil telefonra egyaránt. Wifi és telefonhálózatukat folyamatosan bővítik, hogy minél többen tudják a mai kor igényeinek megfelelően azonnal megosztani koncertélményüket. Facebook oldalukon egyre több nyereményjátékot szerveznek belépőjegyekért, az Instagram pedig újabb „social media” platformot kínál eseményeik legelkötelezettebb követőinek.

VIP

Vendéglátás és catering területen professzionális partnerrel, a Bonus Party Service Kft.-vel kötöttek üzemeltetési megállapodást. Közönségforgalmi büféikben megújult és szélesebb lett a kínálat; páholybérlőik számára pedig az előre megrendelhető catering bekészítések mellett felfrissült az a’la carte kínálat.

A vidékről érkező látogatók számára az Aréna aktív részese a szállással egybekötött koncertjegy értékesítés kidolgozásának. Ezzel kapcsolatosan stratégiai terveik között szerepel, hogy a belföldi turisztikai piac főbb szereplőinek együttműködésével létrejöhessen további, több szolgáltatást is magában foglaló kombinált jegyek értékesítése.

Sportaréna

2014 legnépszerűbb koncertjei

Dés, Deep Purple, Zorán, Ennio Morricone, Koncz Zsuzsa, Peter Gabriel, Robbie Williams, André Rieu, Iron Maiden, Top Gear, Buena Vista, Blondie, Kylie Minogue, Yamato, James Blunt, Michael Bublé, Beach Boys, Music of ABBA, Moszkvai Balett, Musical Festival, Piano Guys, Havasi Symphonic, Ákos, Magna Cum Laude, Demjén, Beatünnep.

2014 legnépszerűbb sporteseményei

Fitbalance, Judo Grand Prix, Női Kézilabda Final Four, Női Kézilabda EB, Jégkorong Gála

2014 kiállításai

Esküvő kiállítás, Kitchen Expo, Garden & Green Expo, Educatio, Baba-Mama Expo.

2015. évi tervek

Mága Zoltán Újévi Koncertje, Slipknot, Cirque de Soleil, Sikermber Arnold Schwarzeneggerrel, Táncház Fesztivál, World Wrestling Entertainment (Pankráció), Fitbalance, André Rieu, Roxette, One Republic, Cipősdoboz koncert (Baptista Szimfónikusok előadása a Teológiai Akadémia kibővített kórusával és számos zenei előadóval), Esküvő, Konyha és Kert Kiállítás, Baba-Mama Kiállítás, Uniua Lovas Kupa, Kézilabda Final Four.

Ezeken kívül tárgyalás alatt van még több tucat koncert és sportesemény, melyek kommunikációja még nem kezdődött el.

 

(A lead-kép forrása: http://hazai.kozep.bme.hu/hu/budapest-sportarena/ a szerk.)

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés