bezár
 

art&design

2014. 10. 10.
Ma van a Tanárok éjszakája
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ma van a Tanárok éjszakája: a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében tartandó rendezvényen a múzeumok oktatást segítő programjaira hívják fel a pedagógusok figyelmét.

Idén immár második alkalommal rendezik meg a Tanárok éjszakáját, amelyen 82 múzeum - 27 budapesti és 55 vidéki intézmény - várja a pedagógusokat. Az érdeklődők számára 62 múzeum ingyenes belépést biztosít ezen az estén, amelyen szórakoztató programok, rendhagyó tárlatvezetések, beszélgetések várják az érdeklődőket.
    

prae.hu

A Tanárok éjszakája célja, hogy a pedagógusok az elmúlt mintegy 10 éves időszak fejlesztéseit - amelyek a múzeumi tudásátadás, az élményszerű ismertszerzés terén történtek - be tudják vonni az oktatás folyamatába, a szórakoztatva tanulás, az élményszerű tanulás lehetőségét biztosítsák a múzeumon keresztül a diákoknak.
    

Tavaly 122 ezren látogatták a Tanárok éjszakáját, amelyet idén a Nemzeti Kulturális Alap 15 millió forinttal támogat. Az Európában is egyedülálló program a hat héten át tartó Múzeumok Őszi Fesztiváljának egyik legnagyobb rendezvénye.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Az acb Galéria Redők című tárlatáról
art&design

Enyedi Zsolt a Szófiai Liszt Intézet rezidenciaprogramján rendezett kiállításáról
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés