bezár
 

art&design

2014. 10. 08.
MUZEUM@DIGIT Múzeumi Digitalizálási Konferencia
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
MUZEUM@DIGIT Múzeumi Digitalizálási Konferencia A 2013-ban rendezett MUZEUM@DIGIT Múzeumi Digitalizálási Konferencia nagy sikerére való tekintettel a Magyar Nemzeti Múzeum Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központja 2014-ben is megrendezi a MUZEUM@DIGIT Konferenciát.

A kétnapos rendezvény célja, hogy nemzetközi kitekintéssel bemutatásra és megvitatásra kerüljenek a digitális múzeum, a múzeumi digitalizálás újdonságai, jelenlegi trendjei és perspektívái, a gyűjteménykezelő rendszerek, valamint az internet alapú (webes) megjelenési formák a múzeumi és más közgyűjteményi területen dolgozó kollégák számára. A tervezett témák között megtalálhatóak a 2014-2020-as időszak fejlesztési lehetőségei, hazai és nemzetközi aggregációs és digitalizálási projektek, valamint a digitális technológia által nyújtott lehetőségek (storytelling, 3D, stb.). A rendezvény két napja során a magyar és külföldi előadóktól több mint húsz előadást hallgathatnak meg az érdeklődők, az idegen nyelvű prezentációkhoz természetesen tolmácsolást biztosítanak a szervezők.

prae.hu

A konferencia hivatalos programja mellett lehetőséget biztosítanak a múzeumi digitalizálás és informatika területéhez kapcsolódó hazai piaci szereplők tevékenységének megismerésére is.

A konferencia helyszíne: 

Magyar Nemzeti Múzeum, Díszterem

1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.

A konferencia időpontja: 

2014. november 5-6.

A konferencia regisztrációs díja 6000 Ft/fő, amely tartalmazza az előadásokon való részvétel mellett mindkét napra a menüebédet és az első esti állófogadást. Egyetemi és főiskolai hallgatók számára diákigazolvány bemutatása ellenében 3000 Ft-ért kedvezményes belépőt biztosítanak, amely azonban nem tartalmazza az ebédeket és az állófogadást.

Jelentkezési határidő:

2014. október 29.

További információk és regisztráció >>

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Keresztes Zoltán privát ikonjai mellé
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés