bezár
 

film

2014. 09. 16.
Utóélet: mobil alkalmazás készült a magyar filmhez
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Utóélet: mobil alkalmazás készült a magyar filmhez Elindult az Utóélet hivatalos mobil alkalmazása, ami Android és iOS felhasználók számára egyaránt elérhető. Zomborácz Virág filmjével kapcsolatban nem csak játszani lehet, hanem kérdezni is: a rendező mindenkinek válaszol.

A magyar filmek közül elsőként elérhető alkalmazás ismert játékok továbbfejlesztése, Androidhoz itt elérhető, iOS felhasználók pedig itt juthatnak hozzá az applikációhoz.

prae.hu

Az interaktivitást a játék mellett az is biztosítja, hogy a rendező, Zomborácz Virág rendhagyó módon készséggel válaszol az Utóélettel kapcsolatos kérdésekre a http://ask.fm/utoelet oldalon. 

Utóélet app

A film a következő napokban a fővárosi Allee, Mammut, Művész, Puskin, Tabán, Toldi, Uránia, Westend mozikban, valamint vidéken Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Hévízen, Jászberényben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon Szombathelyen látható. A hónapban még a fővárosi Corvinban, Balatonfüreden, Berettyóújfalun, Gyöngyösön, Kaposváron, Miskolcon, Sárospatakon, Szekszárdon, Szentendrén és Szigetszentmiklóson is vetítik Zomborácz Virág filmjét.

Az Utóéletet az első hétvégén máris 4494-en látták országszerte a mozikban, a vezető artmozikban kiemelkedően a legnézettebb volt a legújabb magyar film.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Alex Garland: Polgárháború
Csáki László: Kék Pelikan

Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bartók György szerzői estje a Fugában
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés