bezár
 

film

2008. 12. 12.
Versenyhivatali vizsgálat a Megasztár miatt
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vizsgálja a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a TV2 Megasztár című műsorát, a hatóság arra keresi a választ, hogy a tehetségkutató műsorral a csatorna megtévesztette-e a nézőket - mondta Mihálovits András, a GVH szóvivője a Népszavának.

prae.hu

Akár pénzbírságot is kiszabhat a Gazdasági Versenyhivatal a TV2-re, ha bebizonyosodik, hogy a televízió valóban megtévesztette a nézőket. Szerdán már két panaszt is kapott a GVH, amely a csatorna Megasztár című műsorával volt kapcsolatos - hangsúlyozta Mihálovits András.
    
A szakemberek úgy próbálják eldönteni, hogy valóban megtévesztette-e a csatorna a nézőket, hogy megnézik a Megasztár korábbi reklámjait, illetve a műsorral kapcsolatban felállított szabályokat, és összevetik azzal, hogy ezeket mennyire sikerült a TV2-nek betartania - tette hozzá.
    
A vizsgálatnak egy-két hét múlva lehet eredménye. A maximális pénzbírság ebben az esetben a csatorna előző éves nettó bevételének tíz százaléka lehet, bár ennek kiszabására jelen esetben nincs sok esély - mondta Mihálovits András a napilapnak.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés