bezár
 

art&design

2014. 09. 05.
Balatonfenyvesi Kisvasúti Nap
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szombaton egész napos programsorozattal, vonatozással, kiállításokkal, borkóstolóval és bemutatókkal egybekötve tartják meg a XVII. Balatonfenyvesi Kisvasúti Napot - tájékoztatta Sulek Tibor, a MÁV-Start értékesítési koordinációs vezetője az MTI-t pénteken.

A Balatonfenyvest Somogyszentpállal összekötő, a Nagyberken átvágó kisvasút napja térzenével és a "Nyitott kapuk" programmal kezdődik, melynek során bárki betekintést nyerhet abba, hol és milyen eszközökkel javítják helyben a kisvasút szerelvényeit szükség esetén.
    

prae.hu

Az ünnepélyes megnyitó 10.15-kor a fővárosi gyorsvonat Balatonfenyvesre érkezése után lesz, majd különvonat indul Somogyszentpálra, ahol műsorral és somogyszentpáli pogácsával várják a vendégeket.
    

Déltől Balatonfenyves kisvasúttal is megközelíthető imremajori településrészén folytatódik a program, ahol bogrács ételeket lehet fogyasztani, valamint lesz vasútmodell kiállítás, agroturisztikai kiállítás és vásár, mezőgazdasági járműbemutató és egyéb, estig tartó szórakoztató és gyerekprogramok.
    

A rendezvény idején közlekednek a menetrendszerinti járatok, amelyeket a különvonatokkal együtt Mk 48 sorozatú mozdonyok továbbítanak.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés