bezár
 

film

2014. 08. 11.
Rövidfilm-pályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tíz percnél nem hosszabb rövidfilmek készítésére hirdet pályázatot a KMH Film és a Vertigo Média: a nyertes alkotás a Pálfi György rendezte Szabadesés című mozgókép kísérőfilmje lesz a mozikban.

A pályázatra tartalmi megkötés nélkül, bármely kész, szerzői jogi kérdésekben tisztázott hátterű, tíz percnél nem hosszabb, minimum 720p tömörítetlen minőségű, QuickTime vagy avi formátumú rövidfilmmel lehet jelentkezni. A pályázni kívánt alkotásokat online kell eljuttatni a pályázó elérhetőségeinek feltüntetése mellett (e-mail cím, telefonszám) az info@vertigomedia.hu email címre augusztus 20-a 20 óráig - közölte a Szabadesés moziforgalmazója, a Vertigo Média hétfőn az MTI-vel.
    

prae.hu

A beérkezett kisfilmek közül a Szabadesés vezető stábja, a KMH Film producere és a Vertigo Média vezetése választja ki a szeptember 25-én mozikba kerülő Szabadesés kísérőfilmjét. Amennyiben a rövidfilmnek nincs digitális kópiája, a KMH Film vállalja annak legyártását és költségeit.
    

Pálfi György Szabadesés című alkotása a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a zsűri különdíját, a legjobb rendezés díját és az Europa Cinemas Label díját is.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés