bezár
 

zene

2014. 07. 31.
Josh Record lép fel James Blunt előtt Budapesten október 27-én
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Josh Record lép fel James Blunt előtt Budapesten október 27-én Ahogy azt már sokan tudják, James Blunt október 27-én ad koncertet Budapesten Moon Landing nevű turnéja keretében. Az angol szupersztár előtt Josh Record lép színpadra az Arénában, akinek debütáló albuma a napokban jelent meg.  

A 26 éves angol fiatalember már 2012-ben felkeltette a szakma érdeklődését, amikor is első felvétele, még egy pici független kiadó terjesztésében második helyig jutott az angol hivatalos letöltési listán. Tekintélyes zenei újságok is komoly sikereket jósoltak neki.

prae.hu

Tavalyi EP-jét  a BBC az év egyik legjobb felvételének választotta, így várható volt, hogy első albumát már egy nagy kiadó szárnyai alatt készítheti és jelentetheti meg. For Your Love című dala máris a britek egyik kedvence.

Október 27-én tehát a budapesti közönség is részese lehet Josh Record varázsának, aki James Blunt európai turnéján mutatkozik be élőben a kontinens közönségének.

Jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül valamint a Ticketpro országos hálózatában.
 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés