bezár
 

zene

2014. 07. 25.
200 fellépő a Szent István Napokon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Négy helyszínen mintegy 200-an lépnek fel az augusztus 19-én és 20-án megrendezendő mosonmagyaróvári V. Szent István Napokon, koncertet ad a Quimby és Havasi Balázs is, utóbbi a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséretében.

A város és a Szigetköz legnagyobb ingyenes kulturális, szórakoztató és turisztikai rendezvényének augusztus 19-i nyitónapján koncertet ad a Péterfi Bori & Love Band, az esti sztárfellépő a Quimby lesz. Másnap Havasi Balázs koncertjét hallgathatja a közönség.
    

prae.hu

Augusztus 19-én este nyílik meg a Fehér Ló Galériában az Örökségünk című gyűjteményes kiállítás, amelyen a térségben ma is alkotó népművészek, népi iparművészek mutatják be alkotásaikat.
    

Másnap megemlékeznek államalapító királyunk ünnepéről, ennek részeként adják át a városháza dísztermében az idei Pro Urbe díjat.
    

A rendezvényen számos gyerekprogram várja a kicsiket. A zenei programot Cserháti Zsuzsa-, Máté Péter-, Komár László- és Bódi László „Cipő"-emlékkoncert, magyar nóták, operettslágerek és örökzöldek színesítik, fellép Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész, a Budapest Voices énekegyüttes, valamint a Moson Big Band is.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés