bezár
 

zene

2008. 12. 03.
Nyírségi retro magyar sztárokkal
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Retro Fesztivált rendeznek december 12-én a nyíregyházi sportcsarnokban, ahol a hazai könnyűzenei élet legjobbjai lépnek színpadra a hétórás, nagyarányú programon - közölték a szervezők keddi sajtótájékoztatójukon a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

prae.hu

Máthé Csaba, a sportcsarnok igazgatója elmondta: az 1980-as évek zenei hangulatát visszaidéző rendezvényen öt együttes és négy szólóénekes lép fel, továbbá hallhatják az érdeklődők a Dumaszínház társulatának tagjait is.

A nyírségi Retro Fesztiválon ott lesz az R-Go, a Pa-Dö-Dő, a Neoton Família, az Abrakazabra Együttes és a Nova Kultúrzenekar. A szólóénekesek között Charlie, Somló Tamás, Zoltán Erika és a Nova Kultúrzenekarhoz tartozó Marót Viki énekli a ,80-as évek örökzöld slágereit. 

A sportcsarnok vezetője kiemelte: zsúfolásig telt házat várnak a rendezvényre, reményeik szerint mind az ötezer belépőjegy gazdára talál majd. Máthé Csaba megemlítette, hogy a sportcsarnok a megyei Kölcsey Televízióval és a nyíregyházi Retro Rádióval együtt rendezi meg a fesztivált.

Külön szólt arról, hogy a december 12-én, pénteken 19 órakor kezdődő program előtt egy órával már megnyitják a sportcsarnok kapuit, tekintettel a nagy érdeklődésre. Így biztosítják majd, hogy az ötezer néző időben elfoglalhassa helyét az első szám felhangzásáig.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés