bezár
 

zene

2014. 06. 07.
Ismét lesz Csörge-tavi rockfesztivál Szekszárdon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tizennégy év szünet után ismét megrendezik az 1990-es években népszerű Csörge-tavi rockfesztivált Szekszárdon. Az ötnapos sorozaton a hazai rock ismert együttesei is fellépnek.

prae.hu

Június 17. és 21. között félszáz zenekar játszik a fesztivál színpadán - mondta Varjas Zoltán társszervező az MTI-nek.

Az esti nagykoncerteken mások mellett a Kárpátia, Zeffer András Rock Bandje, a P. Mobil, a Coda, az Ossian lép fel, lesz Takács Tamás Dirty Blues Band-, Vörös István- és P. Box-koncert.

A fesztivál régi szokás szerint bemutatkozási lehetőséget ad helyi és kezdő zenekaroknak is. Fellép egy-egy Scorpions, AC/DC, Nickelback és Santana tribute-zenekar, valamint az erdélyi Shadows és Transylvania Rock Band.

A koncertek délután három órától másnap hajnal háromig tartanak, a fesztiválra naponta legalább kétezer főt várnak. A napijegy kétezer forint lesz, az első napon, június 17-én, kedden ingyenes a belépés.

A Csörge-tónál változatlanul lehet sátrazni, a régi fesztiválok "sáros-poros" hangulata azonban nem tér vissza - mondta a szervező, hozzátéve, hogy ezúttal a korábbiaknál lényegesen jobb körülmények várják a közönséget.

A rockmaratont egy évtizeden keresztül rendezték meg a tolnai megyeszékhely mellet lévő Csörge-tónál, 2001-ben a Pécs melletti Malomvölgyi-tónál folytatódott a program. A fesztivált egy éve kezdték el ismét a régi helyszínen szervezni, amely mellé állt a szekszárdi önkormányzat is - mondta Varjas Zoltán.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Renaud-Delage: Gru 4
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés