bezár
 

zene

2014. 06. 03.
Pünkösdkor rendezik a Szigetközi Friss Fesztivál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szombaton kezdődik és hétfőig tart Mosonmagyaróváron az immáron harmadik alkalommal megrendezett Szigetközi Friss Fesztivál, amely a szervezők tájékoztatás szerint pünkösd ünnepe miatt egy nappal hosszabb lesz idén.

prae.hu

A Wittmann parkban rendezett ingyenes családi programsorozat műsorának összeállításakor a sokszínűség volt az egyik cél, így az elektronikus, a rock, pop, a klasszikusabb és a népzene barátai is találkozhatnak kedvenceikkel. Szombaton, vasárnap és hétfőn délelőtt, illetve kora délután gyerekeknek szóló műsorok szerepelnek a programban.
    
Péntek este a Balkan-Folk DJ Set, a Compact Disco és a Muzikfabrik lép fel, a szombati programban az Apnoé Folk Underground, a Mystery Gang és az Ocho Macho is helyet kapott, a vasárnap este sztárvendége pedig a Boban & Marko Markovic Orkestar lesz. Hétfőn a Varga Miklós és a Band után pedig Korda György és Balázs Klári életmű-koncertje zárja a fesztivált.
    
A szervezők jelezték: idén is hangsúlyozzák a fesztivál gasztronómiai jellegét. Ennek keretében ismét három konyha – magyar, szlovák és osztrák – legjava várja minden nap a fesztiválozókat a hármas határ közelében fekvő városban. Emellett helyi termelők portékáiból és az ország legjobb boraiból válogathat mindenki kedvére.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés